Pui la cuptor și orez cu legume de toamnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la cuptor și orezul cu legume de toamnă. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 258 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi, ardei gras, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Supă consistentă de orez sălbatic și brun cu legume de toamnă, Pui Auriu Și Legume De Toamnă, și Pui auriu și legume de toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti puiul in tigaie aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Scoateți puiul din tigaie.
În tigaie unsă de 13x9 inci, amestecați orezul, conținutul pachetului de condimente, dovleceii, dovleceii și ardeiul gras.
Adăugați apă în tigaie; se încălzește la fierbere.
Se toarnă apă clocotită peste amestecul de orez; se amestecă pentru a se amesteca. Se amestecă brânza.
Puneți puiul pe amestecul de orez. Acoperiți tigaia cu folie.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când lichidul este absorbit și sucul de pui nu mai este roz atunci când se taie centrele celor mai groase bucăți.