Pui La Cuptor Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați puiul copt Italian. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână unt, făină, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până făină de semințe de in ar putea urma acest curs principal cu Cookie-uri duble de ciocolată, nuc și in 2 ca desert. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Rețete similare includ Pui La Cuptor Italian, Pui La Cuptor Italian, și Pui Crocant Italian La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți ușor un vas mediu de copt cu untul.
Într-un vas superficial, amestecați firimiturile de pâine, semințele de in, brânza Romano și pătrunjelul.
Așezați ouăle bătute și făina în 2 boluri separate de mică adâncime. Dragați puiul în făină, înmuiați ouăle și apăsați în amestecul de firimituri de pâine pentru a acoperi. Aranjați puiul acoperit în vasul de copt pregătit.
Acoperiți și coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când sucurile de pui se limpezesc. Porniți broilerul cuptorului.
Scoateți capacul și fierbeți puiul 5 minute, până când acoperirea este ușor rumenită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Chiang Mai Chiang Mai]()
Chiang Mai Chiang Mai
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo