Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la cuptor Dijon. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 291 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână pui, cremă de supă de ciuperci, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Pui La Cuptor Dijon, Pui La Cuptor Dijon, și Pui La Cuptor Cu Arțar Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°. pulverizați 2 caserole de 1/2 litru cu spray de gătit. Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet, adaugand broccoli in ultimele 2 minute de gatit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scurgeți pastele și broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Paste
3
Între timp, în caserolă, amestecați puiul și ardeiul gras. Într-un castron mic, amestecați supa, bulionul, muștarul și ceapa; se amestecă în amestecul de pui. Se amestecă pastele și broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pui întreg
Muștar
Bulion
Ceapă
Paste
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
5
Acoperiți; coaceți aproximativ 30 de minute sau până când este fierbinte în centru și brânza este topită.