Pui La Cuptor Cu Spanac Verde-Sos De Hrean

Pui la cuptor cu spanac verde-sos de hrean este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 352 calorii. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare și piper măcinat, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Fasole verde prăjită cu sos de hrean, Prăjituri de pește cu sos de hrean verde, și Burgeri cu față deschisă cu sos de hrean și fasole verde.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare sau o tigaie mare pentru grătar cu aragaz cu spray de gătit. Condimentează ambele părți ale puiului cu sare și piper negru.
Puneți puiul pe tigaia pregătită și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte și fierbeți.
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați spanacul, maioneza, vermutul, hreanul, sucul de lămâie și pătrunjelul. Procesați până la amestec și neted. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru. Sosul de lingură peste jumătate din pui. Rezervați puiul rămas pentru o altă rețetă.
Serviți jumătate (2 căni) de orez cu această masă și rezervați orezul rămas pentru o altă rețetă.
Garnisiți cu pene de lămâie.