Pui La Cuptor Cu Spanac Verde-Sos De Hrean

Pui La Cuptor Cu Spanac Verde-Sos De Hrean
Pui la cuptor cu spanac verde-sos de hrean este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 352 calorii. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare și piper măcinat, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Fasole verde prăjită cu sos de hrean, Prăjituri de pește cu sos de hrean verde, și Burgeri cu față deschisă cu sos de hrean și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare sau o tigaie mare pentru grătar cu aragaz cu spray de gătit. Condimentează ambele părți ale puiului cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Puneți puiul pe tigaia pregătită și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte și fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați spanacul, maioneza, vermutul, hreanul, sucul de lămâie și pătrunjelul. Procesați până la amestec și neted. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru. Sosul de lingură peste jumătate din pui. Rezervați puiul rămas pentru o altă rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
VermutVermut
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Serviți jumătate (2 căni) de orez cu această masă și rezervați orezul rămas pentru o altă rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Garnisiți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista