Pui la cuptor crocant și cremos
Această rețetă fără gluten servește 35 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 39 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, lapte, shake 'n bake extra mix de acoperire condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui La Cuptor Crocant, Pui Parmezan Crocant La Cuptor Romano, și Pui Cremos La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Puneți puiul cu amestec de acoperire conform instrucțiunilor de pe ambalaj; așezați în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit. Aruncați orice amestec de acoperire rămas.
Coaceți 20 min. sau până când puiul este gata (165F). Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachet, omițând sare.
Se amestecă supa și laptele până se amestecă; se toarnă peste pui. Se acoperă cu brânză.
Coaceți 5 min. sau până când brânza este topită și sosul este fierbinte și Bulbuc.