Pui la abur cu sos special Xiao Fan
Puiul aburit cu sosul special Xiao Fan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 911 calorii, 74G de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,79 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, coriandru, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Linguri de găluște aburite cu sos Special, Sos special de pui Guthrie, și Tacos de pui crocant cu sos Special.
Instrucțiuni
Montați un suport mare pentru aburi într-o oală mare și largă.
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la 1/2 inch de fundul raftului. Aduceți la fierbere.
Pat de pui uscat și a pus, cu pielea în sus, într-un castron de mică adâncime (care se va potrivi pe raft vapor în interiorul oală).
Presărați ghimbir și abur, acoperit, la foc mare, până când puiul este doar gătit, 30 până la 35 de minute (umpleți apa dacă este necesar).
Scoateți cu grijă vasul cu pui.
Se toarnă sucurile într-o măsură de sticlă și se lasă deoparte 1/4 cană (restul de rezervă pentru o altă utilizare). Puneți puiul în castron în oală și păstrați-l cald, acoperit, pe foc.
Încălziți un wok sau o tigaie mare și grea (nu antiaderentă) la foc mare până la fumat, apoi stropiți cu ulei pe partea wok și rotiți pentru a acoperi. Reduceți căldura la mediu, apoi adăugați usturoiul și amestecați 15 secunde.
Adăugați ardei iute și amestecați 15 secunde.
Adăugați coriandru și amestecați 1 minut. Se amestecă ingredientele rămase, 1/4 linguriță sare și 1/4 cană sucuri de pui și se fierbe 1 minut.
Transferați într-un castron.
Stropiți puțin sos peste pui (includeți câteva solide pentru un sos mai picant); serviți restul pe lateral. Condimentează puiul cu sare.