Pui la abur cu sos special Xiao Fan

Pui la abur cu sos special Xiao Fan
Puiul aburit cu sosul special Xiao Fan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 911 calorii, 74G de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,79 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, coriandru, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Linguri de găluște aburite cu sos Special, Sos special de pui Guthrie, și Tacos de pui crocant cu sos Special.

Instrucțiuni

1
Montați un suport mare pentru aburi într-o oală mare și largă.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la 1/2 inch de fundul raftului. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Pat de pui uscat și a pus, cu pielea în sus, într-un castron de mică adâncime (care se va potrivi pe raft vapor în interiorul oală).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Presărați ghimbir și abur, acoperit, la foc mare, până când puiul este doar gătit, 30 până la 35 de minute (umpleți apa dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
GhimbirGhimbir
ApăApă
5
Scoateți cu grijă vasul cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă sucurile într-o măsură de sticlă și se lasă deoparte 1/4 cană (restul de rezervă pentru o altă utilizare). Puneți puiul în castron în oală și păstrați-l cald, acoperit, pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Încălziți un wok sau o tigaie mare și grea (nu antiaderentă) la foc mare până la fumat, apoi stropiți cu ulei pe partea wok și rotiți pentru a acoperi. Reduceți căldura la mediu, apoi adăugați usturoiul și amestecați 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați ardei iute și amestecați 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
3
Adăugați coriandru și amestecați 1 minut. Se amestecă ingredientele rămase, 1/4 linguriță sare și 1/4 cană sucuri de pui și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Pui întregPui întreg
SareSare
4
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Stropiți puțin sos peste pui (includeți câteva solide pentru un sos mai picant); serviți restul pe lateral. Condimentează puiul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
SareSare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista