Pui Kiev
Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 334 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză monterey jack de 1x2 inci și CM de la CM, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Hamburguesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Pui Kiev.
Instrucțiuni
Pregătiți untul de plante combinând untul de cupă de la km, pătrunjelul, busuiocul, 1 linguriță de sare și ardeiul negru de la km într-un castron mic, amestecați bine.
Așezați piept de pui, câte 1, între 2 bucăți de folie de plastic. Folosind un ciocan Lira sanii la aproximativ grosime de cm. Condimentează fiecare bucată de pui cu sare și piper.
Așezați 1 piept de pui pe o bucată nouă de folie de plastic și așezați 1/6 din untul compus și 1 felie de brânză Monterey Jack în centrul fiecărui sân. Folosind folie de plastic pentru a ajuta, ori în capetele de sân și rola de sân într-un jurnal, complet anexând untul; rola foarte bine. Asigurați-vă cu scobitori. Repetați cu fiecare sân.
Puneți puiul la frigider timp de 2 ore sau până peste noapte.Când este gata să se coace, Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. topiți restul de unt de cupă de la km și turnați-l într-un vas larg de mică adâncime.
Puneți firimiturile de pâine și parmezanul într-un alt bol larg puțin adânc, amestecați bine.
Încălziți aproximativ-inch de ulei vegetal într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Desfaceți sânii și îndepărtați scobitorii. Apoi, pe rând, înmuiați fiecare sân în untul topit și apoi rulați în firimiturile de pâine. Așezați ușor fiecare sân în ulei fierbinte și gătiți pe toate părțile până se rumenesc peste tot.
Transferați toți cei 6 sâni în cuptorul preîncălzit și coaceți, aproximativ 10 minute, până când temperatura internă ajunge la 165 de grade F.