Nachos Pronto

Nachos Pronto
Rețeta Nachos Pronto ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 10 minute. O porție conține 45 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză Cheddar cu lapte, piept de curcan oscar mayer deli, chipsuri de tortilla de mărimea mușcăturii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pronto Pinwheels, Pronto Paella, și Pronto-Puppies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți chipsurile pe o farfurie mare cu microunde; acoperiți uniform cu curcan și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
2
Cuptor cu microunde la 30 sec. sau până când brânza este ușor topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Se acoperă cu salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
4
Stropiți uniform cu sos taco și pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TacoSos Taco

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista