Pui indian picant cu Masala Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați puiul indian picant cu Masalan Verde. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 74 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de turmeric măcinat, coriandru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pui Tikka Masalan Indian, Masala De Pui Cu Piper Indian, și Sandwich Masala Powder - cum se face Sandwich Masalan acasă - un amestec de condimente indiene.
Instrucțiuni
Puneți ardei iute, semințe de chimen, pastă de ghimbir-usturoi, sare, turmeric, suc de lămâie și coriandru într-un blender. Puree până când coriandrul este tocat foarte fin, apoi adăugați iaurt și piure până se omogenizează.
Se toarnă peste toiagele de pui într-o pungă de plastic resigilabilă și se amestecă pentru a acoperi. Marinați la frigider cel puțin 2 ore.
Pentru a găti, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa se înmoaie și devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați puiul și marinada și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când toiagele sunt fragede, 30 până la 40 de minute.