Pui grecesc la grătar cu vin roșu și usturoi

Pui grecesc la grătar cu vin roșu și usturoi
Pui grecesc la grătar cu vin roșu și usturoi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, kalamata, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Funcționează bine ca un fel principal foarte prietenos cu bugetul pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui marinat la gratar cu vin alb, usturoi si lamaie, Piept de pui la grătar cu usturoi grecesc și ierburi, și Avocado grecesc și salată de pui la grătar cu pansament grecesc.

Instrucțiuni

1
Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați toate ingredientele, cu excepția puiului și a măslinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați pui; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
3
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți puiul din marinată; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
5
Puneți puiul, cu pielea în jos, pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 15 minute. Întoarceți puiul; periați cu marinată. Acoperiți grătarul; gătiți cu 20 până la 40 de minute mai mult, perindând ocazional cu marinată, până când sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată la os (170F pentru sâni; 82° pentru coapse și tobe). Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
SucSuc
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Serviți puiul cu măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
MăslineMăsline

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Grecul poate fi asociat cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista