Puiul grecesc cu sos de iaurt este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, sare, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burgeri greci de pui {cu ceapă roșie murată și sos de iaurt grecesc}, Pui crocant la cuptor mai sănătos cu sos de fermă de iaurt grecesc, și Kebab de pui cu salată de morcovi-stafide și sos de iaurt grecesc (Tzatziki).
Instrucțiuni
1
În castron mediu, amestecați toate ingredientele sosului. Capac; la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați ambele părți de pui cu sare și scorțișoară. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei 10-12 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste. Reduceți căldura la minim; adăugați apă. Capac; gatiti cu 2 pana la 3 minute mai mult sau pana cand sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (165F).