Pui Grec La Grătar
Puiul Grec la grătar este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 119 calorii. Un amestec de usturoi, coajă, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Snapper La Grătar În Stil Grecesc, Sandwich Cu Pui Grecesc, și Aperitive Grecesti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Periați amestecul de maioneză pe ambele părți ale jumătăților de piept de pui.
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați puiul pe raft; grătar, acoperit, 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata.