Pui Glazurat Cu Zmeură La Grătar

Puiul glazurat cu zmeură la grătar este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 247 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de muștar dijon, zmeură, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zmeura, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu vanilie cu cremă de lămâie și zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Pui Glazurat Cu Zmeură-Balsamic, Piept de pui glazurat cu zmeură umplut cu orez sălbatic și Slaw, și Pui Glazurat Cu Gem La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Se amestecă gem de zmeură și muștar.
Acoperiți și grătați puiul la 4 până la 5 inci de la foc mediu 20 până la 25 de minute, perindând ocazional cu amestec de gem și rotind o dată, până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți. Aruncați amestecul de gem rămas.
Serviți puiul acoperit cu zmeură.