Pui Glazurat Cu Muștar De Arțar
Puiul glazurat cu muștar de arțar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 916 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sirop cu aromă de arțar, sare condimentată, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Glazurat Cu Arțar Și Muștar, Pui Glazurat Cu Muștar De Arțar, și Pui Glazurat Cu Muștar De Arțar.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. În cratița de 1 litru, amestecați siropul de arțar, muștarul și arpagicul.
Presărați ambele părți ale bucăților de pui cu sare și piper condimentate. Acoperiți și grătați puiul la foc mediu, cu pielea în sus, 15 minute; întoarceți puiul. Acoperiți și grătiți cu 20 până la 40 de minute mai mult, întorcându-vă ocazional și perindând de 2 sau 3 ori cu amestec de muștar, până când sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată până la os (170 buc.F pentru sâni; 180 buc. F pentru coapse și picioare).
Se încălzește amestecul de muștar rămas la fierbere; se fierbe 1 minut.