Pui Glazurat Cu Caise-Susan

Pui Glazurat Cu Caise-Susan
Puiul glazurat cu caise-susan este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 765 calorii, 66g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de conserve de caise, pui tăiat, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Ușor De Caise Susan Crock Oală De Pui, Pui glazurat cu caise pentru doi, și Pui Glazurat Cu Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați muștarul și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Ungeți 3 linguri de amestec peste pui. Se amestecă 6 linguri din conservele de caise și semințele de susan în amestecul de muștar rămas; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Semințe De SusanSemințe De Susan
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
3
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect. Pentru grătarul cu gaz cu două arzătoare, încălziți un arzător la mediu; așezați puiul pe partea neîncălzită. Pentru grătarul cu gaz cu un singur arzător, puneți puiul pe grătar la foc mic. Pentru grătarul cu cărbune, mutați cărbunii medii pe marginea focarului; așezați puiul pe grătar peste tigaia de picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
TigaieTigaie
4
Acoperiți grătarul; gatiti 15 minute. Întoarceți puiul. Acoperiți grătarul; gătiți cu 20 până la 30 de minute mai mult, întorcându-vă ocazional, până când sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată la os (165 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Periați puiul cu amestec de caise rezervat. Gatiti, intoarceti si periati frecvent, 3 pana la 5 minute, doar pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Pui întregPui întreg
6
Scoateți puiul de pe grătar; lingura rămasă 6 linguri conserve de caise peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista