Pui Fript Perfect
Puiul prăjit perfect necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.92 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție conține 627 calorii, 37g de proteine, și 49G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 699 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lămâie, unt, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Pui Fript Perfect, Pui Fript Perfect, și Pui Fript Perfect pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Scoateți mănușile de pui. Clătiți puiul în interior și în exterior.
Îndepărtați orice exces de grăsime și pene de ac rămase și uscați exteriorul. Sare și piper din belșug interiorul puiului. Umpleți cavitatea cu buchetul de cimbru, ambele jumătăți de lămâie și tot usturoiul.
Ungeți exteriorul puiului cu untul și presărați din nou cu sare și piper. Legați picioarele împreună cu șirul de bucătărie și puneți vârfurile aripilor sub corpul puiului.
Așezați ceapa, morcovii și feniculul într-o tigaie. Aruncați cu sare, piper, 20 de crengute de cimbru și ulei de măsline.
Întindeți în partea de jos a tigaiei de prăjire și așezați puiul deasupra.
Prăjiți puiul timp de 1 1/2 ore sau până când sucurile se limpezesc atunci când tăiați între un picior și coapsă.
Scoateți puiul și legumele pe un platou și acoperiți cu folie de aluminiu timp de aproximativ 20 de minute. Feliați puiul pe un platou și serviți-l cu legumele.