Pui fript glazurat cu miere și lămâie

Pui fript glazurat cu miere și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fript glazurat cu miere și lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 96G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1142 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, lămâie, crenguțe de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui fript glazurat cu miere și lămâie, Pui De Lămâie Glazurat Cu Miere, și Pui glazurat cu lămâie, busuioc și miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mic, combinați mierea, sucul de lămâie și sosul de soia. Așezați puii pe o foaie mare de copt cu margini și puneți vârfurile aripilor dedesubt. Condimentați cavitățile cu sare și umpleți fiecare cu 3 crenguțe de rozmarin, 3 căței de usturoi sferturi și 4 pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pană De LămâiePană De Lămâie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Ungeți două treimi din glazura de miere peste găini și condimentați ușor cu sare. Prăjiți în mijlocul cuptorului timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Rotiți puii în tigaie și periați cu glazura rămasă. Prăjiți puii cu aproximativ 45 de minute mai mult, până când sucurile se limpezesc când coapsele sunt străpunse; întoarceți tigaia la jumătatea prăjirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați puii pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Sculptați puii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista