Pui fript glazurat cu miere și lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fript glazurat cu miere și lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 96G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1142 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, lămâie, crenguțe de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui fript glazurat cu miere și lămâie, Pui De Lămâie Glazurat Cu Miere, și Pui glazurat cu lămâie, busuioc și miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un castron mic, combinați mierea, sucul de lămâie și sosul de soia. Așezați puii pe o foaie mare de copt cu margini și puneți vârfurile aripilor dedesubt. Condimentați cavitățile cu sare și umpleți fiecare cu 3 crenguțe de rozmarin, 3 căței de usturoi sferturi și 4 pene de lămâie.
Ungeți două treimi din glazura de miere peste găini și condimentați ușor cu sare. Prăjiți în mijlocul cuptorului timp de 30 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Rotiți puii în tigaie și periați cu glazura rămasă. Prăjiți puii cu aproximativ 45 de minute mai mult, până când sucurile se limpezesc când coapsele sunt străpunse; întoarceți tigaia la jumătatea prăjirii.
Transferați puii pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Sculptați puii și serviți.