Pui fript glazurat cu miere și lămâie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 18 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crengute de rozmarin, sare, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pui fript glazurat cu miere și lămâie, Pui De Lămâie Glazurat Cu Miere, și Pui De Susan Glazurat Cu Miere-Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un castron mic, combinați mierea, sucul de lămâie și sosul de soia. Așezați puii pe o foaie mare de copt cu margini și puneți vârfurile aripilor dedesubt. Condimentați cavitățile cu sare și umpleți fiecare cu 3 crenguțe de rozmarin, 3 căței de usturoi sferturi și 4 pene de lămâie.
Ungeți două treimi din glazura de miere peste găini și condimentați ușor cu sare. Prăjiți în mijlocul cuptorului timp de 30 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Rotiți puii în tigaie și periați cu glazura rămasă. Prăjiți puii cu aproximativ 45 de minute mai mult, până când sucurile se limpezesc când coapsele sunt străpunse; întoarceți tigaia la jumătatea prăjirii.
Transferați puii pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Sculptați puii și serviți.