Pui Fript Frecat Savuros

Pui Fript Frecat Savuros
Puiul fript savuros frecat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 1,82 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 542 calorii, 43G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare includ Pesto De Salvie-Pui Fript Frecat, Pui fript frecat cu condimente cu două sosuri, și Serrano Chile-Pui Fript Frecat.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați condimentele; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați pieptul de pui cu fața în sus pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială; se usuca. Puneți aripile sub pui; legați copanele împreună. Frecați amestecul de condimente peste exteriorul și interiorul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Copane De PuiCopane De Pui
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Pui întregPui întreg
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Așezați ceapa în interiorul cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când un termometru introdus în coapsă citește 180 de euro, ungând ocazional cu picături de tigaie. (Acoperiți ușor cu folie dacă puiul se rumeneste prea repede.) Acoperiți și lăsați să stea timp de 15 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista