Pui Fript Cu Usturoi De Rozmarin Cu Chutney De Afine Pecan

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Pui prăjit cu usturoi de rozmarin cu chutney de afine Pecan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 916 calorii, 75g de proteine, și 63G de grăsime. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pui, căței de usturoi, lingură de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rozmarin Usturoi Friptură De Pui, Usturoi-Rozmarin Friptură De Pui, și Pui Prăjit Cu Pastă De Rozmarin-Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Clătiți puii cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Așezați puii, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie mare, căptușită cu folie sau o tigaie pentru pui. Începând de la cavitatea gâtului de pui, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele între piele și carne și împingând ușor.
Combinați muștarul, usturoiul și rozmarinul; frecați uniform sub pielea slăbită și frecați pieptul și toiagele fiecărui pui.
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când temperatura internă a coapsei este de 17
Transferați puii pe o placă de sculptură; lăsați să stea 5-10 minute (temperatura va crește la 180).
Combinați chutney și nuci pecan într-un castron mic. Sculptați puii; transferați pe farfurii de servire.
Se servește cu amestec de chutney.