Pui Fript Cu Usturoi De Rozmarin Cu Chutney De Afine Pecan

Pui Fript Cu Usturoi De Rozmarin Cu Chutney De Afine Pecan
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Pui prăjit cu usturoi de rozmarin cu chutney de afine Pecan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 916 calorii, 75g de proteine, și 63G de grăsime. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pui, căței de usturoi, lingură de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rozmarin Usturoi Friptură De Pui, Usturoi-Rozmarin Friptură De Pui, și Pui Prăjit Cu Pastă De Rozmarin-Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Clătiți puii cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Așezați puii, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie mare, căptușită cu folie sau o tigaie pentru pui. Începând de la cavitatea gâtului de pui, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele între piele și carne și împingând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Combinați muștarul, usturoiul și rozmarinul; frecați uniform sub pielea slăbită și frecați pieptul și toiagele fiecărui pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când temperatura internă a coapsei este de 17
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Transferați puii pe o placă de sculptură; lăsați să stea 5-10 minute (temperatura va crește la 180).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
7
Combinați chutney și nuci pecan într-un castron mic. Sculptați puii; transferați pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se servește cu amestec de chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista