Pui Fript Cu Usturoi
Puiul prăjit cu usturoi este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 63G de proteine, 68G de grăsime, și un total de 1001 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,66 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pui prăjit, măsline nicoise, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Pui Fript Cu Usturoi, Pui Fript Cu Usturoi, și Usturoi friptură de pui cu umplutura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 F. slăbiți ușor pielea de pui din carnea de sân și puneți o treime din cimbru și tarhon sub piele.
Așezați încă o treime din ierburi, plus lămâia și o mână de căței de usturoi, în interiorul cavității puiului și legați picioarele împreună cu sfoară de gătit.
Așezați puiul într-o tigaie mică și înconjurați cu ierburile rămase, usturoiul și măslinele.
Presărați puiul cu sare și piper și stropiți cu uleiul de măsline.
Prăjiți puiul timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când sucurile coapsei se limpezesc atunci când sunt înțepate cu o furculiță sau un termometru cu citire instantanee introdus în coapsă citește 170 până la 175 F.
Transferați puiul pe o tăietură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute. Îndepărtați grăsimea din sucurile de tigaie.
Așezați puiul pe un platou cu măslinele prăjite și usturoiul și lingurați sucurile de tigaie peste el.
Se servește cu feliile de baghetă, care vor umple sucurile și pot fi întinse cu usturoiul prăjit.