Pui Fricasseed cu măsline negre

Puiul Fricasseed cu măsline negre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 529 calorii, 23g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de măsline, pătrunjel, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui negru și albastru-combină atât măsline negre, cât și brânză albastră, împreună cu un sân dezosat fără piele, Saut Rapid De Pui Cu Rosii, Masline Negre Si Busuioc, și 5 ingrediente Rabe de pui și Broccoli sotate cu măsline negre, roșii uscate și Feta.
Instrucțiuni
Tăiați puiul în 10 bucăți. Spălați-l în apă rece și puneți-l într-o strecurătoare pentru a se scurge. După 15 până la 20 de minute, uscați-l bine cu prosoape de bucătărie.
Puneți măslinele, tăind carnea departe de gropi în bucăți cât mai mari posibil. Puneți deoparte jumătate din măslinele fără sâmburi, alegând cele mai mari bucăți; se toacă cealaltă jumătate foarte fină până la o pulpă și se lasă deoparte separat.
Alegeți o tigaie cu capac, care poate găzdui mai târziu toate bucățile de pui fără a se suprapune. Puneți uleiul și usturoiul și porniți focul la mediu. Saut usturoiul în tigaie neacoperit până când acesta devine colorat un aur PAL.
Adăugați bucățile de pui și ridicați focul la mare. Rumeniți bine puiul pe toate părțile, începând cu partea pielii orientată spre fundul tigaiei pentru a-i topi grăsimea.
Se presară cu puțină sare și măcinări generoase de piper. Când ați rumenit bine puiul peste tot, reduceți focul la mediu, scoateți usturoiul, adăugați vinul alb și oțetul și acoperiți tigaia.
Când lichidul din tigaie s-a evaporat la jumătate, puneți hamsiile tocate și jumătatea tocată a măslinelor, întoarceți bucățile de pui, acoperiți tigaia și continuați să gătiți. Gatiti pana cand puiul este gata si se simte foarte fraged cand este intepat cu o furculita.
Înclinați tigaia, împingând puiul într-o parte pentru a lăsa sucurile să se adune la celălalt capăt. Scoateți lingura și aruncați cea mai mare parte a grăsimii limpezi, dar niciunul dintre sucurile de gătit maro.
Adăugați bucățile de măsline, pătrunjelul și busuiocul și gătiți timp de 1 sau 2 minute mai mult, întorcând puiul o dată sau de două ori.
Adăugați sucul de lămâie, întoarceți bucățile de pui și transferați imediat într-un platou cald de servire împreună cu toate sucurile de gătit din tigaie.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;