Pui frecat la grătar cu glazură de Habanero-mentă

Pui frecat la grătar cu glazură de Habanero-mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați puiul frecat la grătar cu glazură de Habanero-mentă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1504 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.41 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coapse de pui, oțet de vin, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Jerk frecat coapsele de pui cu sos fierbinte de Mango-Habanero de casă, Grilled Mango-Habanero Smucitură De Pui, și Pui nesimțit cu Mango prăjit și ardei Habanero pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați oțetul și zahărul într-o cratiță medie nereactivă și gătiți la foc mediu-mare până când zahărul este complet topit și amestecul este redus cu 1/2 și este gros. Transferați cu grijă amestecul într-un blender și adăugați habanero și mentă și amestecați până se omogenizează. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Lăsați glazura să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Preîncălziți grătarul la tigaie pentru grătar mediu sau încălzit la foc mediu. Frecați 1 parte a fiecărui pui cu 2 linguri de frecare smucitură și stropiți cu ulei de canola. Grătați, frecați-vă cu fața în jos timp de 3 până la 4 minute sau până când s-a format o crustă, periați cu o parte din glazura Haberno-mentă și întoarceți puiul și continuați să grătați timp de 7 până la 8 minute sau până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Ungeți cu mai multă glazură și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista