Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați puiul frecat la grătar cu glazură de Habanero-mentă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1504 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.41 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coapse de pui, oțet de vin, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Jerk frecat coapsele de pui cu sos fierbinte de Mango-Habanero de casă, Grilled Mango-Habanero Smucitură De Pui, și Pui nesimțit cu Mango prăjit și ardei Habanero pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați oțetul și zahărul într-o cratiță medie nereactivă și gătiți la foc mediu-mare până când zahărul este complet topit și amestecul este redus cu 1/2 și este gros. Transferați cu grijă amestecul într-un blender și adăugați habanero și mentă și amestecați până se omogenizează. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Lăsați glazura să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
4
Preîncălziți grătarul la tigaie pentru grătar mediu sau încălzit la foc mediu. Frecați 1 parte a fiecărui pui cu 2 linguri de frecare smucitură și stropiți cu ulei de canola. Grătați, frecați-vă cu fața în jos timp de 3 până la 4 minute sau până când s-a format o crustă, periați cu o parte din glazura Haberno-mentă și întoarceți puiul și continuați să grătați timp de 7 până la 8 minute sau până când tocmai ați fiert.