Pui Francese

Pui Francese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Francese. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 639 calorii. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de struguri, piept de pui, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Francese, Pui Francese, și Pui Francese.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare până la încălzire.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați uleiul. În timpul încălzirii, înmuiați sânii de pui în ouă, apoi praf fiecare sân cu făină condimentată pe ambele părți. Odată făinată, adăugați în tigaia unsă, reduceți focul la mediu și gătiți până la culoarea maro deschis, 3 până la 4 minute. Întoarceți și repetați gătitul pentru ultimele 3 până la 4 minute. Odată gătite, scoateți sânii din tigaie și lăsați să se termine cu gătitul de reportare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Făină CondimentatăFăină Condimentată
OuăOuă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Întoarceți aceeași tigaie la foc și adăugați stocul. Se lasă să se fierbe și se reduce cu trei sferturi din volum. După reducere, amestecați untul pentru a crea un sos, îndepărtându-l de pe foc în timpul procesului. În cele din urmă, terminați cu suc de lămâie și pătrunjel și serviți peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista