Baie de ghimbir cu mere și pere

Baie de ghimbir cu mere și pere
Dip ghimbir cu mere și pere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă 78 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de apă, cremă de brânză, gingerroot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pere și mere aligator, Pere și mere fierte, și Salată De Caju Cu Mere Și Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză, iaurtul, mierea și ghimbirul într-un castron mediu cu lingura până la crem. Îndoiți ananasul. Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GhimbirGhimbir
AnanasAnanas
IaurtIaurt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă sucul de portocale și apa. Feliați pere și mere. Înmuiați perele și merele în amestec de suc de portocale; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
MărMăr
PerePere
ApăApă
Carne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât DorițiCarne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât Doriți
3
Presărați migdale peste amestecul de brânză cremă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MigdaleMigdale
4
Se servește cu pere și mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
PerePere

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista