Dip ghimbir cu mere și pere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă 78 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de apă, cremă de brânză, gingerroot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pere și mere aligator, Pere și mere fierte, și Salată De Caju Cu Mere Și Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți crema de brânză, iaurtul, mierea și ghimbirul într-un castron mediu cu lingura până la crem. Îndoiți ananasul. Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Ghimbir
Ananas
Iaurt
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă sucul de portocale și apa. Feliați pere și mere. Înmuiați perele și merele în amestec de suc de portocale; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Măr
Pere
Apă
Carne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât Doriți
3
Presărați migdale peste amestecul de brânză cremă chiar înainte de servire.