Pui fluturat cu legume rădăcinoase prăjite și sos de tigaie

Pui fluturat cu legume rădăcinoase prăjite și sos de tigaie
Pui Butterflied cu legume rădăcinoase prăjite și Pan sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 5.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82G de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1300 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, morcov, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Butterflied, uscat murate prăjită curcan cu legume rădăcină prăjită Panzanella, Pui Prăjit Cu Legume Rădăcinoase, și Pui prăjit cu legume rădăcinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți puiul din frigider și scoateți măruntaiele din cavitate. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 1 oră.
4
Reglați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia coloana vertebrală a puiului. Puteți face acest lucru cu un cuțit de bucătar greu, dar majoritatea oamenilor consideră că este mai ușor cu foarfeca. Rezerva coloana vertebrală pentru stoc mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
6
Așezați puiul deschis ca o carte pe suprafața de lucru, cu pielea în sus. Aplatizați puiul cu mâinile cu presiune fermă; ar trebui să auziți un zgomot de crăpare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Presărați puiul cu semințele de rozmarin și fenicul și presărați din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Încălziți o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu-mare. Odată fierbinte, adăugați 2 linguri de ulei de măsline la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați puiul, cu pielea în jos și căutați până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
În timp ce puiul arde, adăugați cartofii, morcovii și șalotul într-un bol împreună cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper și aruncă bine, asigurându-te că toate legumele sunt acoperite bine cu uleiul. Întoarceți puiul și adăugați legumele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Prăjiți puiul până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 de grade F, aproximativ 1 oră 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
12
Scoateți puiul pe o tăietură pentru a vă odihni 15 minute înainte de a ciopli. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta legumele pe un platou și acoperiți ușor cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Între timp, așezați tigaia peste un arzător și puneți-o la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați vinul alb și folosiți o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se amestecă bulionul de pui. Reduceți la jumătate sau până când sosul acoperă spatele unei linguri. Rotiți untul la sfârșitul fierberii pentru un gust mai bogat și luciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Tăiați puiul în bucăți și serviți cu legumele și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
16
Presărați legumele cu pătrunjel proaspăt tocat suplimentar dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista