Pui fluturat cu legume rădăcinoase prăjite și sos de tigaie
Pui Butterflied cu legume rădăcinoase prăjite și Pan sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 5.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82G de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1300 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, morcov, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Butterflied, uscat murate prăjită curcan cu legume rădăcină prăjită Panzanella, Pui Prăjit Cu Legume Rădăcinoase, și Pui prăjit cu legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți puiul din frigider și scoateți măruntaiele din cavitate. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 1 oră.
4
Reglați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia coloana vertebrală a puiului. Puteți face acest lucru cu un cuțit de bucătar greu, dar majoritatea oamenilor consideră că este mai ușor cu foarfeca. Rezerva coloana vertebrală pentru stoc mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
Foarfece De Bucătărie
6
Așezați puiul deschis ca o carte pe suprafața de lucru, cu pielea în sus. Aplatizați puiul cu mâinile cu presiune fermă; ar trebui să auziți un zgomot de crăpare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Presărați puiul cu semințele de rozmarin și fenicul și presărați din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pesmet, Câteva Pumni
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Încălziți o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu-mare. Odată fierbinte, adăugați 2 linguri de ulei de măsline la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați puiul, cu pielea în jos și căutați până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
În timp ce puiul arde, adăugați cartofii, morcovii și șalotul într-un bol împreună cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper și aruncă bine, asigurându-te că toate legumele sunt acoperite bine cu uleiul. Întoarceți puiul și adăugați legumele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New York
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate Suplimentare
11
Prăjiți puiul până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 de grade F, aproximativ 1 oră 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
12
Scoateți puiul pe o tăietură pentru a vă odihni 15 minute înainte de a ciopli. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta legumele pe un platou și acoperiți ușor cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
13
Între timp, așezați tigaia peste un arzător și puneți-o la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Adăugați vinul alb și folosiți o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se amestecă bulionul de pui. Reduceți la jumătate sau până când sosul acoperă spatele unei linguri. Rotiți untul la sfârșitul fierberii pentru un gust mai bogat și luciu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Sani De Fazan Daca)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Tăiați puiul în bucăți și serviți cu legumele și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
16
Presărați legumele cu pătrunjel proaspăt tocat suplimentar dacă folosiți.