Pui fluturat cu legume rădăcinoase prăjite și sos de tigaie

Pui Butterflied cu legume rădăcinoase prăjite și Pan sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 5.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82G de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1300 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, morcov, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Butterflied, uscat murate prăjită curcan cu legume rădăcină prăjită Panzanella, Pui Prăjit Cu Legume Rădăcinoase, și Pui prăjit cu legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Scoateți puiul din frigider și scoateți măruntaiele din cavitate. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 1 oră.
Reglați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia coloana vertebrală a puiului. Puteți face acest lucru cu un cuțit de bucătar greu, dar majoritatea oamenilor consideră că este mai ușor cu foarfeca. Rezerva coloana vertebrală pentru stoc mai târziu.
Așezați puiul deschis ca o carte pe suprafața de lucru, cu pielea în sus. Aplatizați puiul cu mâinile cu presiune fermă; ar trebui să auziți un zgomot de crăpare.
Presărați puiul cu semințele de rozmarin și fenicul și presărați din belșug cu sare și piper.
Încălziți o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu-mare. Odată fierbinte, adăugați 2 linguri de ulei de măsline la căldură.
Adăugați puiul, cu pielea în jos și căutați până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
În timp ce puiul arde, adăugați cartofii, morcovii și șalotul într-un bol împreună cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper și aruncă bine, asigurându-te că toate legumele sunt acoperite bine cu uleiul. Întoarceți puiul și adăugați legumele în tigaie.
Prăjiți puiul până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 de grade F, aproximativ 1 oră 10 minute.
Scoateți puiul pe o tăietură pentru a vă odihni 15 minute înainte de a ciopli. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta legumele pe un platou și acoperiți ușor cu folie pentru a se încălzi.
Între timp, așezați tigaia peste un arzător și puneți-o la foc mediu.
Adăugați vinul alb și folosiți o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se amestecă bulionul de pui. Reduceți la jumătate sau până când sosul acoperă spatele unei linguri. Rotiți untul la sfârșitul fierberii pentru un gust mai bogat și luciu.
Tăiați puiul în bucăți și serviți cu legumele și sosul.
Presărați legumele cu pătrunjel proaspăt tocat suplimentar dacă folosiți.