Pui fiert rapid cu oțet cu usturoi și frunze de țelină
Puiul fiert rapid cu oțet cu usturoi și frunze de țelină este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 255 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, bulion de pui, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pui fiert cu rădăcină de țelină și usturoi, Pui fiert cu șalotă, usturoi și oțet Balsamic, și Arta de a mânca pește-spadă cu măsline, țelină, usturoi, oțet și mentă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul până când strălucește. Condimentați puiul cu sare și piper; adăugați-l în tigaie într-un singur strat. Gatiti la foc mare, intorcand o data, pana se rumeneste bine, 8 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește la foc moderat până când este parfumat, 1 minut.
Adăugați majoritatea frunzelor de țelină și amestecați până se ofilesc, 30 de secunde.
Adăugați bulionul și oțetul și gătiți, răzuind orice bucăți de pe fundul tigaiei, până când sosul se reduce la câteva linguri, 5 până la 6 minute.
Adăugați pătrunjelul și frunzele de țelină rămase și serviți.