Puiul fiert cu ceapă dulce și Parmigiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1086 calorii, 65g de proteine, și 73G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praz, lapte, pancetta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapă Fiartă Cu Umplutură De Orez Dulce, Pui fiert cu oțet și ceapă, și Pui fiert cu bere și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Condimentează coapsele de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Așezați-le, cu pielea în jos, pe o tigaie de pui cu ulei, astfel încât să nu se atingă.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Așezați tigaia sub broiler și gătiți până devin aurii, 10 până la 12 minute. Apoi răsturnați și gătiți până la maro auriu închis pe partea pielii, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Îndepărtați și răciți pielea cu fața în sus, pe tigaia pentru pui sau pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Între timp, într-o oală mare, cu fund greu, încălziți pancetta la foc mediu-mic până când grăsimea este redată și pancetta este crocantă. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Puneți prazul și ceapa în grăsimea pancetta și gătiți la foc mediu-mic până se ofilesc și se înmoaie. Apoi ridicați focul la mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până la o culoare maro bogată, aproximativ 20 de minute. În timp ce legumele se gătesc, aduceți bulionul de pui la foc mare într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Roșii Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Adăugați făina în amestecul de ceapă și amestecați până se omogenizează. Gatiti 15 minute la foc mediu, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați vinul, laptele și bulionul și aduceți la fierbere, amestecând continuu. Coborâți focul și gătiți la foc mic timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Așezați coapsele de pui în amestecul de ceapă, împreună cu sucurile care s-au colectat și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți până când puiul este doar gătit și sucurile curg limpede, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Când este gata de servit, preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
11
Așezați feliile de pâine pe o foaie de prăjituri și prăjiți-le sub broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
12
Stropiți cu uleiul de măsline și puneți 1 pâine prăjită în fiecare bol de supă încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
13
Așezați 2 coapse deasupra fiecărei bucăți de pâine prăjită și o cană de oală din amestecul de ceapă peste fiecare coapsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
14
Se presară cu pancetta și Parmigiano și se servește.