Pui fiert cu ceapă dulce și Parmigiano

Pui fiert cu ceapă dulce și Parmigiano
Puiul fiert cu ceapă dulce și Parmigiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1086 calorii, 65g de proteine, și 73G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praz, lapte, pancetta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapă Fiartă Cu Umplutură De Orez Dulce, Pui fiert cu oțet și ceapă, și Pui fiert cu bere și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Condimentează coapsele de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Așezați-le, cu pielea în jos, pe o tigaie de pui cu ulei, astfel încât să nu se atingă.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Așezați tigaia sub broiler și gătiți până devin aurii, 10 până la 12 minute. Apoi răsturnați și gătiți până la maro auriu închis pe partea pielii, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Îndepărtați și răciți pielea cu fața în sus, pe tigaia pentru pui sau pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Între timp, într-o oală mare, cu fund greu, încălziți pancetta la foc mediu-mic până când grăsimea este redată și pancetta este crocantă. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Puneți prazul și ceapa în grăsimea pancetta și gătiți la foc mediu-mic până se ofilesc și se înmoaie. Apoi ridicați focul la mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până la o culoare maro bogată, aproximativ 20 de minute. În timp ce legumele se gătesc, aduceți bulionul de pui la foc mare într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați făina în amestecul de ceapă și amestecați până se omogenizează. Gatiti 15 minute la foc mediu, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați vinul, laptele și bulionul și aduceți la fierbere, amestecând continuu. Coborâți focul și gătiți la foc mic timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Așezați coapsele de pui în amestecul de ceapă, împreună cu sucurile care s-au colectat și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți până când puiul este doar gătit și sucurile curg limpede, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Când este gata de servit, preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
11
Așezați feliile de pâine pe o foaie de prăjituri și prăjiți-le sub broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
12
Stropiți cu uleiul de măsline și puneți 1 pâine prăjită în fiecare bol de supă încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Așezați 2 coapse deasupra fiecărei bucăți de pâine prăjită și o cană de oală din amestecul de ceapă peste fiecare coapsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
14
Se presară cu pancetta și Parmigiano și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista