Pui fiert cu cartofi

Pui fiert cu cartofi
Puiul fiert cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,0 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 335 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi Yukon gold, făină, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pui fiert și cartofi cu rozmarin, Pui Dijon fiert și cartofi, și Coapse de pui cu ierburi fierte cu cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și uscați-l; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
2
Întindeți făina într-un castron puțin adânc și dragați fiecare bucată de pui pe ambele părți. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, ulei de măsline cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Adăugați puiul și prăjiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți (dar încă crude în interior), 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Transferați puiul de vineri într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Reduceți căldura pe aragaz la mediu și adăugați vin în tigaie (se va aburi puternic). Cu o lingură de lemn, răzuiți orice bucăți rumenite care se agață de tigaie. Aduceți la fierbere, apoi turnați lichid în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Aragaz LentAragaz Lent
SobaSoba
TigaieTigaie
6
Adăugați bulion, cartofi, inimi de anghinare și usturoi la aragazul lent. Cojiți două benzi de 3 inci de coajă de lămâie și adăugați la aragazul lent, împreună cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
BulionBulion
SucSuc
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Întoarceți aragazul lent la mare. Gatiti pana cand puiul si cartofii sunt fierti si fragezi, 2 ore si 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
8
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista