Pui fiert cu cartofi
Puiul fiert cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,0 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 335 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi Yukon gold, făină, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pui fiert și cartofi cu rozmarin, Pui Dijon fiert și cartofi, și Coapse de pui cu ierburi fierte cu cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l; condimentează cu sare și piper.
Întindeți făina într-un castron puțin adânc și dragați fiecare bucată de pui pe ambele părți. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, ulei de măsline cald.
Adăugați puiul și prăjiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți (dar încă crude în interior), 8 minute.
Transferați puiul de vineri într-un aragaz lent.
Reduceți căldura pe aragaz la mediu și adăugați vin în tigaie (se va aburi puternic). Cu o lingură de lemn, răzuiți orice bucăți rumenite care se agață de tigaie. Aduceți la fierbere, apoi turnați lichid în aragaz lent.
Adăugați bulion, cartofi, inimi de anghinare și usturoi la aragazul lent. Cojiți două benzi de 3 inci de coajă de lămâie și adăugați la aragazul lent, împreună cu sucul de lămâie.
Întoarceți aragazul lent la mare. Gatiti pana cand puiul si cartofii sunt fierti si fragezi, 2 ore si 15 minute.