Pui Fiert Cu Bere

Pui Fiert Cu Bere
Puiul fiert de bere este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână pui, slănină de mere, bere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până bere întuneric ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Bere Cu Gust De Nucă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Fiert Cu Bere, Pui Fiert Cu Bere, și Pui Fiert Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un cuptor olandez, gătiți slănina până când este frumoasă și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge și a se sfărâma când este răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Se usucă puiul și se condimentează pe toate părțile cu sare și piper. Căutați puiul pe toate părțile în tigaie cu grăsimea de slănină topită, până când exteriorul este maro și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți puiul pe o farfurie și adăugați feniculul în tigaie. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se sotează până se caramelizează și se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați puțină apă dacă feniculul începe să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
ApăApă
8
Se toarnă berea și se aduce la foc mic. Cuibărește puiul și toate sucurile de odihnă, cu pieptul în jos, în fenicul și bere. Acoperiți și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți timp de 35 până la 45 de minute, răsturnând puiul după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
FeniculFenicul
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Scoateți bucățile de pui pe un platou de servire încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
11
Adăugați oțetul în sos și fierbeți la foc mic pentru a reduce la o consistență mai groasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SosSos
12
Se toarnă sosul peste bucățile de pui, se acoperă cu slănină mărunțită și se servește imediat. Dacă doriți un sos mai fin, strecurați sosul după ce s-a redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista