Pui fiert crocant cu fasole albă și Chile Verde
Pui crocant fiert cu fasole albă și Chile Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 666 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,4 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cremă mexicană, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Pui și fasole albă Chile Verde cu Pesto de coriandru-Lime, Pui și fasole albă Chile Verde cu Pesto de coriandru-Lime, și Pâine plată de pui cu Salsa Verde, fasole albă și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți fasolea albă cu 1 galon (4 litri) de apă.
Se adaugă 1/4 cană de sare și se amestecă până se dizolvă. Acoperiți și lăsați să se odihnească la temperatura camerei cel puțin 8 ore și până la 2
Scurgeți și clătiți fasolea.
Așezați fasolea într-o oală mare și adăugați bulion de pui și 1 frunză de dafin. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional și completând cu apă pentru a menține fasolea scufundată până când fasolea este fragedă, dar încă ușor fermă în centru, aproximativ 45 de minute.
Scurgeți fasolea, rezervând lichid într-un castron mare.
În timp ce fasolea gătește, prăjiți ardeii iute direct peste o flacără deschisă de gaz până când sunt carbonizați pe toate părțile, aproximativ 5 minute pe chile.
Transferați ardeii iute într-un castron acoperit sau într-o pungă de hârtie grea, deoarece sunt gata și sigilați bine. Alternativ, fierbeți ardeii iute pe o foaie de copt cu margini la 6 inci de elementul broiler, rotind până când sunt carbonizați pe toate părțile și transferați într-un castron acoperit sau într-o pungă de hârtie grea. Odată ce toate ardeii iute sunt gătite, păstrați sigilate timp de 15 minute pentru a le permite să se aburească.
Transferați ardeii iute aburiți în castron cu lichid de gătit de fasole scurs.
Curățați și dezemănați ardeii iute scufundați sub lichidul de gătit al fasolei.
Transferați carnea pe o tăietură, lăsând în urmă pielea carbonizată și semințele. Odată ce toți ardeii iute sunt curățați, strecurați cu grijă și rezervați lichid. Aruncați piei și semințe. Tăiați aproximativ carnea de chile. Puneți ardeii iute tocați și lichidul deoparte.
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare saut cu față dreaptă, la foc mare, până la sclipire. Condimentați puiul cu sare și piper și puneți-l în tigaie cu pielea în jos. Gatiti fara sa va miscati pana se rumeneste bine pe prima parte, aproximativ 8 minute. Întoarceți și rumeniți ușor pe a doua parte, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Transferați puiul pe o farfurie mare.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând constant și răzuind bucățile rumenite cu o lingură de lemn până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați chimen și coriandru și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ardei iute tocat și gătit cu fasole rezervată/lichid de înmuiere cu chili. Se aduce la foc mic și se fierbe până se reduce cu 1/3, aproximativ 10 minute. Se amestecă coriandru și 1 lingură suc de lămâie. Sosul trebuie să fie relativ gros. Dacă este apoasă, lăsați să se reducă până când nu există acumulare de apă în partea de sus a tigaiei.
Transferați conținutul în borcanul unui blender, robot de bucătărie sau un castron mare cu un blender manual. Pulsează până se curăță aproximativ. Condimentează după gust cu sare și piper. Întoarceți sosul de chile în tigaia saut și amestecați fasolea gătită și frunza de dafin rămasă. Cuibărește puiul în fasole lăsând pielea expusă și transferă-l în cuptor. Gatiti, neacoperit, pana cand puiul este complet fraged si pielea este foarte crocanta, iar fasolea este gatita, aproximativ 45 de minute.
Se presară cu cilantro suplimentar și se servește imediat cu pene de var și smântână.