Pui-fenicul-cartofi gratinați

Pui-fenicul-cartofi gratinați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de pui-fenicul-cartof. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 443 calorii, 32g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați piept de pui, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Rețete similare includ Pui-fenicul-cartofi gratinați, Gratin de cartofi și fenicul, și Gratin de fenicul și cartofi.

Instrucțiuni

1
Ungeți vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu 1 linguriță de unt înmuiat; presărați usturoi în fundul vasului. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Tăiați tulpinile din bulbii de fenicul la mai puțin de 1 inch de bulb; rezervați 1/4 cană din frunzele cu pene și aruncați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
3
Tăiați și aruncați fundul becurilor.
4
Tăiați becul longitudinal în sferturi; scoateți miezul.
5
Tăiați fiecare sfert transversal în felii groase de aproximativ 1/4 inch pentru a face aproximativ 4 căni.
6
Încălziți cuptorul la 191°.în tigaie de 12 inci, topiți untul rămas la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
7
Adăugați pui; se presara cu sare si piper. Gatiti si amestecati aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
8
Adăugați fenicul; gatiti si amestecati 4 minute mai mult. Acoperiți; scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
9
Aranjați 1/2 din feliile de cartofi în vasul de copt. Într-un castron mic, amestecați sosul Alfredo, laptele și 2 linguri de frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
FeniculFenicul
CartofiCartofi
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
10
Se toarnă 1/2 din amestecul de sos peste cartofi în vas; se acoperă cu 1 cană de brânză elvețiană. Puneți amestecul de pui uniform peste brânză. Se acoperă cu cartofii rămași; apăsați pentru a face amestecul plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
SosSos
11
Se toarnă deasupra amestecul de sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
12
Se presară cu 1 cană de brânză elvețiană rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
13
Acoperiți cu folie; coaceți 1 oră. Descoperi;se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Coaceți cu 25 până la 30 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
16
Se ornează cu frunzele de fenicul rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista