Pui Enchiladas Verdes

Pui Enchiladas Verdes
Pui Enchiladas Verdes ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 650 calorii, 47G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 38 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pui, queso fresco și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Pui Enchiladas Verdes, Pui Enchiladas Verdes, și PUI ENCHILADAS VERDES pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați tomatillos, ceapa verde, ardeii jalapeno și usturoiul împreună într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ceapa VerdeCeapa Verde
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Prăjiți legumele în cuptorul preîncălzit până se înmoaie și parfumat, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și creșteți temperatura cuptorului la 450 grade F (230 grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Turnați legumele prăjite, coriandrul, bulionul de pui, sucul de lămâie și sarea într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece. Puree în loturi până când se atinge o consistență netedă de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LegumeLegume
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Dientes De AjoDientes De Ajo
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Așezați 6 tortilla, suprapuse, în fundul unui vas de copt de 9x13 inci. Acoperiți tortilla cu 1/2 pui. Top pui cu 1/2 brânză mozzarella și se toarnă 1/2 salsa peste brânză. Repetați procesul de stratificare cu tortilla rămasă, pui, brânză mozzarella și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Presărați queso frescă sfărâmată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la barbotare, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista