Pui Empanadas

Pui Empanadas
Empanadas de pui ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 381 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Un amestec de frunze de dafin, sare, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Empanadas de pipi Circularn (Empanadas umplute cu arahide și cartofi), Empanadas de curcan și piure de cartofi-Empanadas de Pavo, și Empanadas de Flor De Calabaza (Flori de dovleac Empanadas).

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Bodegas Volver La Mancha singur Tempranillo vie. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo
Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo
O culoare violet intens. Arome de tutun, lemn dulce și coacăze negre. Corpolent cu note de pâine prăjită și fructe mature. Un finisaj lung și echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista