Reteta de pui elvețian poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 1068 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 3,49 USD pe porție, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 4 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de umplutură condimentat, brânză elvețiană, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 77%. Pui Elvețian, Pui Elvețian, și BBQ pui elvețian sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți puiul într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt; se presara cu amestecul de brânză și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Combinați supa și smântâna; se întinde peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
3
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 1 oră sau până când sucurile de carne se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch