Varză de Bruxelles caramelizată cu afine și slănină

Varză de Bruxelles caramelizată cu afine și slănină
Varza de Bruxelles caramelizată cu afine și slănină este o fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție conține 292 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină pentru Crăciun. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână afine, unt, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare sunt Bacon varză de Bruxelles prăjită cu afine, Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu slănină și afine, și Varză de Bruxelles cu slănină, afine și nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Sare generos apa și adaugă varza de Bruxelles. Fierbeți mugurii până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
VarzăVarză
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți bine mugurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și sotati slănina până se rumeneste și crocantă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți slănina din tigaie pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Lăsați grăsimea de slănină în tigaie și adăugați ceapa roșie și 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se sotează până când ceapa este translucidă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați afine și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă oțetul de vin roșu și zahărul brun și se gătește până când lichidul este ușor redus, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Zahăr BrunZahăr Brun
AfineAfine
8
Adăugați mugurii în tigaie și amestecați pentru a acoperi cu amestecul de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați restul de 1 lingură de unt. Se amestecă slănina rezervată. Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust și se transferă într-un castron pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
UntUnt
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista