Varză de Bruxelles caramelizată cu afine și slănină
Varza de Bruxelles caramelizată cu afine și slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 10. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 140 de calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, afine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. 202 de oameni au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Bacon varză de Bruxelles prăjită cu afine, Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu slănină și afine, și Varză de Bruxelles cu slănină, afine și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, la foc mare, aduceți apa la fierbere. Sare generos apa și adaugă varza de Bruxelles. Gatiti varza pana cand s-a atins sensibilitatea medie, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Varză
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Între timp, într-o cratiță mare la foc mediu prăjiți slănina până când este crocantă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scoateți slănina din tigaie pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
4
Lăsați grăsimea de slănină în tigaie și adăugați ceapa roșie și 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Roșie
Picături De Slănină
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se sotează până când ceapa este translucidă, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă oțetul de vin roșu și zahărul brun și se gătește până când lichidul este ușor redus, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Roșu
Zahăr Brun
Ceapă
6
Scurgeți varza de Bruxelles din apă și adăugați în tigaie cu ceapa. Se amestecă pentru a acoperi și se adaugă restul de 1 lingură de unt. Se amestecă slănina rezervată și merisoarele. Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt crăpat, după gust și se transferă într-un bol de servit pentru a servi.