Pui dulce și acru și orez
Puiul dulce și acru și orezul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 365 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sos dulce-acrișor, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Încercați Pui Dulce Și Acru Cu Orez De Susan, Pui Dulce Și Acru Cu Orez Brun, și Pui Dulce Și Acru Cu Rețetă De Orez Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați sare și piper uniform peste coapsele de pui.
Pui brun într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul în cuptorul olandez acoperit cu spray de gătit; saut 5 minute.
Adăugați orez; se sotează 2 minute sau până când orezul este opac. Se amestecă pansamentul și bulionul.
Adăugați bucăți de pui; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când lichidul este absorbit și puiul este gata.
Se presară cu ceapă verde.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit pansament vechi olandez dulce și acru.