Pui dulce și acru
Puiul dulce și acru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1108 calorii. Pentru $ 3.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere nefiltrat, șobolani, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi stafidele de aur, puteți urma acest fel principal cu Mărul se sfărâmă cu stafide aurii ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pui Dulce Și Acru, Pui dulce și acru, și Pui dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 450 de grade.
Se usucă puiul și se condimentează cu sare și piper. Praf partea pielii cu făină.
Puneți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și încălziți până strălucește.
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți până când pielea este aurie, aproximativ 5 minute. Întoarceți bucățile și turnați excesul de grăsime. Puneți șalotele sub și în jurul puiului și gătiți până când sunt aurii, încă aproximativ 2 minute.
Împingeți puiul deoparte, apoi amestecați pasta de roșii și cimbru și gătiți până când pasta se întunecă, aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă oțet, cidru de mere și stafide, se aduce la fierbere și se fierbe 1 minut.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți puiul până când tocmai ați fiert, 10 până la 12 minute.
Transferați puiul, cu pielea în sus, într-un vas de servire rezistent la căldură și reveniți la cuptor (opriți cuptorul). Aduceți sosul rămas în tigaie la fierbere și reduceți la jumătate, 3 până la 4 minute. Coborâți focul și bateți untul. Puneți sosul peste pui.
Fotografie de Antonis Achilleos