Pui Dilly

Pui Dilly
Pui Dilly este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 527 calorii, 44G de proteine, și 35g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pui, vinete, buruieni de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri Cu Pui Dilly, Pui cu sos de șuncă Dilly, și Dilly Piept De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare, sotati puiul până se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. În aceeași tigaie, sotati feliile de vinete până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați puiul și vinetele sotate într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Se acoperă cu felii de roșii și ceapă, apoi se presară cu buruieni de mărar, turmeric și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
VineteVinete
TurmericTurmeric
Pui întregPui întreg
TomateTomate
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 45 de minute sau până când puiul este gătit și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista