Pui de zmeură cu cimbru

Pui de zmeură cu cimbru
Puiul de zmeură cu cimbru necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 278 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, jumătăți de piept de pui, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui De Cimbru De Zmeură, Pui De Cimbru De Zmeură, și Tarte Cu Cimbru De Lămâie Cu Zmeură.

Instrucțiuni

1
Apăsați jumătate din zmeură printr-o strecurătoare fină din oțel inoxidabil; rezervați piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Puneți o crenguță de cimbru sub pielea fiecărui piept de pui, slăbind pielea cât mai puțin posibil. Condimentează puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Într-o tigaie mare, grea, nereactivă, topiți 1/2 lingură de unt în ulei la foc mare. Când untul nu mai face spumă, adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți timp de 1 minut. Reduceți focul la moderat și gătiți până când pielea se rumeneste frumos, cu aproximativ 5 minute mai mult. Întoarceți puiul și rumeniți a doua parte, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați puiul pe o farfurie și păstrați-l la cald într-un cuptor mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați vinul, oțetul, șalota și cimbru tocat în tigaie și fierbeți la foc moderat timp de 2 minute, amestecând pentru a deglaza tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 5 minute. Se amestecă piureul de zmeură rezervat și se gătește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8
Se ia de pe foc și se amestecă în restul de 2 1/2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Feliați sânii de pui transversal sau lăsați-i întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
10
Transferați în farfurii încălzite și lingurați sosul deasupra sau alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Garnisiți cu restul de crenguțe de cimbru și zmeură întreagă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista