Pui de var și creveți Kabobs

Pui de var și creveți Kabobs
Pui de var și creveți Kabobs este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de lime, inele de ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Chili-Lime Creveți Kabobs, Bud Picant Lumina Var Pui Kabobs, și Kebaburi de pui cu var de Chili la grătar cu salsa de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: frigarui
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
2
Într-un castron mic, amestecați ulei, suc de lămâie, oțet, zahăr și piper roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic re-sigilabilă, combinați ardeiul gras, ceapa, ananasul, puiul și creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
AnanasAnanas
Pui întregPui întreg
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Se toarnă amestecul de var peste amestecul de pui; acoperiți vasul sau sacul de etanșare și puneți-l la frigider pentru a se marina timp de 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
VarVar
5
Încălziți grătarul la 350 până la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Folosind clești, îndepărtați puiul, bucățile de legume, ananasul și creveții din marinată, aruncând marinada. Pe frigarui, filetați 1 bucată de pui; 1 bucată de piper, 1 bucată de ceapă și 1 bucată de ananas, alternând pentru a umple frigarui. Faceți același lucru cu creveții alternând creveți, piper, ceapă și ananas pentru a umple frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
LegumeLegume
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
PiperPiper
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
CleșteClește
7
Așezați kabobs de pui pe grătar, acoperiți cu capacul grătarului și gătiți timp de 15 minute sau până când puiul este gătit pe tot parcursul, fără centru roz, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Așezați creveții pe grătar, acoperiți cu capacul grătarului și gătiți timp de 6 până la 8 minute sau până când creveții devin roz și sunt gătite pe tot parcursul, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Scoateți frigaruile de pe grătar și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista