Pui de tigaie cu orez-a-Roni de casă și fasole verde

Pui de tigaie cu orez-a-Roni de casă și fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 858 calorii, 45g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 152 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați orez, turmeric măcinat, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Brânză de pui și orez cu fasole verde, Orez de casă și Roni, și Un pui de tigaie cu slănină și fasole verde.
Instrucțiuni
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie și se condimentează ambele părți cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie de 12 inci la foc mediu până la sclipire. Lucrând în loturi, adăugați jumătate din pielea de pui în jos. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul în farfurie, lăsați uleiul în tigaie și repetați cu al doilea lot de pui.
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 linguriță, în tigaie.
Adăugați bucăți de paste în tigaie și prăjiți până se rumenesc, amestecând frecvent.
Adăugați orez, frunze de dafin, jumătate de lingură de ulei și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Se amestecă bulionul de pui, șofranul, turmericul și 3/4 linguriță de sare. Aduceți la foc mic, acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți, fără a amesteca, timp de 12 minute. Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține amestecul la foc mic.
Scoateți capacul și puneți bucățile de pui în orez. Acoperiți și continuați să gătiți până când orezul este gătit și puiul înregistrează între 170 și 175 F pe termometrul de citire instantanee, cu aproximativ 10 până la 15 minute mai mult.
În timp ce puiul și orezul se gătesc, faceți fasolea verde. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul de lingură rămas la foc mediu până la sclipire.
Adăugați usturoi și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați fasole verde și 1/2 linguriță de sare și gătiți până se înmoaie, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Condimentează rice-a-roni după gust cu mai multă sare și piper și servește.