Pui de tei prăjit la tigaie cu Salsa Verde

Puiul de Lime prăjit la tigaie cu Salsa Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 254 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.14 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de salsa verde, coriandru, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pui Salsa Verde Cremos Cu O Singură Tigaie, Pui la tigaie cu salsa verde Cilantro-Lime, și Salsa Verde Miere Lime Pui Taco Cupe.
Instrucțiuni
Presărați puiul uniform cu sare de mare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați felii de pui și tei și gătiți 3 până la 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați suc de lămâie; întoarceți puiul și gătiți încă 3 până la 4 minute.
Scoateți feliile de pui și lime pe o farfurie.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând constant, aproximativ 30 de secunde; adăugați vin, răzuind bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Adăugați bulion de pui și gătiți 5 până la 7 minute sau până când se reduce la jumătate. Întoarceți puiul rezervat, feliile de lime și orice sucuri la tigaie. Reduceți căldura la minim și fierbeți 15 minute sau până când puiul este gătit.
Se ia de pe foc; se presară coriandru și se servește cald cu Salsa Verde.