Pui De Rotisor Cu Rozmarin
Puiul rotisor cu rozmarin este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 92 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper măcinat, apă, usturoi granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui De Rotisor Cu Rozmarin, Aragaz Lent Rotisor Lămâie-Rozmarin Pui, și Pui Marinat Cu Rozmarin La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare combinați ingredientele de saramură. Se amestecă bine pentru a dizolva zahărul și sarea.
Scufundați puiul în saramură, cu pieptul în jos și refrigerați timp de 6 până la 12 ore.
Pregătiți grătarul pentru gătit indirect la foc mediu (350 până la 232°).
Scoateți puiul din oală și aruncați saramura. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie. Strângeți puiul cu sfoară de măcelari.
Urmând instrucțiunile grătarelor, asigurați puiul în mijlocul unui scuipat rotisor, puneți scuipatul în poziție și porniți motorul.
Așezați o tigaie mare de folie de unică folosință sub pui pentru a prinde picăturile. Gatiti puiul la foc mediu indirect, cu capacul inchis, timp de 1 ora.
Dacă grătarul dvs. are un arzător cu infraroșu în partea din spate a grătarului, după 1 oră de gătit, aprindeți arzătorul și setați-l la foc mediu (lăsând arzătoarele exterioare obișnuite pe mediu și arzătoarele din mijloc oprite). Dacă grătarul dvs. nu are un arzător cu infraroșu, continuați să gătiți puiul așa cum faceți. Oricum, gătiți puiul până când suprafața este maro auriu profund și temperatura internă ajunge la 160 până la 74° în cea mai groasă parte a coapsei (fără a atinge osul). Acest lucru ar trebui să dureze 10 până la 20 de minute cu arzătorul cu infraroșu și 20 până la 30 de minute fără arzătorul cu infraroșu. Urmăriți cu atenție că pielea de pui nu arde.
Când puiul este complet gătit, opriți motorul rotisorului și scoateți scuipatul de pe grătar. Înclinați puiul în poziție verticală peste tigaia cu folie, astfel încât lichidul care s-a acumulat în cavitatea găinilor să se toarne în tigaie.
Lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade în acest timp.)
Transferați puiul din scuipat pe o tăietură.
Tăiați în bucăți de servire.