Pui De Rotisor Cu Rozmarin

Pui De Rotisor Cu Rozmarin
Puiul rotisor cu rozmarin este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 92 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper măcinat, apă, usturoi granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui De Rotisor Cu Rozmarin, Aragaz Lent Rotisor Lămâie-Rozmarin Pui, și Pui Marinat Cu Rozmarin La Gratar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare combinați ingredientele de saramură. Se amestecă bine pentru a dizolva zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scufundați puiul în saramură, cu pieptul în jos și refrigerați timp de 6 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Pregătiți grătarul pentru gătit indirect la foc mediu (350 până la 232°).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți puiul din oală și aruncați saramura. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie. Strângeți puiul cu sfoară de măcelari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Urmând instrucțiunile grătarelor, asigurați puiul în mijlocul unui scuipat rotisor, puneți scuipatul în poziție și porniți motorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Așezați o tigaie mare de folie de unică folosință sub pui pentru a prinde picăturile. Gatiti puiul la foc mediu indirect, cu capacul inchis, timp de 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Dacă grătarul dvs. are un arzător cu infraroșu în partea din spate a grătarului, după 1 oră de gătit, aprindeți arzătorul și setați-l la foc mediu (lăsând arzătoarele exterioare obișnuite pe mediu și arzătoarele din mijloc oprite). Dacă grătarul dvs. nu are un arzător cu infraroșu, continuați să gătiți puiul așa cum faceți. Oricum, gătiți puiul până când suprafața este maro auriu profund și temperatura internă ajunge la 160 până la 74° în cea mai groasă parte a coapsei (fără a atinge osul). Acest lucru ar trebui să dureze 10 până la 20 de minute cu arzătorul cu infraroșu și 20 până la 30 de minute fără arzătorul cu infraroșu. Urmăriți cu atenție că pielea de pui nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Când puiul este complet gătit, opriți motorul rotisorului și scoateți scuipatul de pe grătar. Înclinați puiul în poziție verticală peste tigaia cu folie, astfel încât lichidul care s-a acumulat în cavitatea găinilor să se toarne în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade în acest timp.)
10
Transferați puiul din scuipat pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Tăiați în bucăți de servire.
12
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista