Pui de primăvară cu o oală

Nevoie de o curs principal fără gluten și דל פחמימות,? O oală de pui de primăvară ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1042 calorii, 59G de proteine, și 77g de grăsime fiecare. Persoana 221 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cartofi noi pentru copii, coapse de pui, pesto de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Pui de primăvară într-o oală, Oală De Pui De Primăvară Franceză, și o oală de pui și orez cu legume de primăvară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, grea, cu capac. Condimentează puiul și rumeneste peste tot.
Scoateți puiul pe o farfurie și gătiți ceapa și slănina timp de 5 minute până se înmoaie și se colorează ușor.
Întoarceți puiul în tigaie și adăugați ingredientele rămase, cu excepția crme frache și pesto, împreună cu mult piper negru proaspăt măcinat. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți ușor timp de 30-40 de minute până când cartofii sunt fragezi și puiul fiert.
Se amestecă crme frache și pesto.
Serviți cu niște pâine crustă pentru a șterge sosul, dacă doriți.