Pui de primăvară cu morcovi și mazăre

Pui de primăvară cu morcovi și mazăre
Pui de primăvară cu morcovi și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 829 calorii, 43G de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, pătrunjelul cu frunze plate, mărarul de mână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Mazăre și morcovi salată de primăvară, Pui de primăvară cu mazăre și ceapă, și Fricassee De Pui De Primăvară Cu Mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați aripile de pui într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați frunzele de lămâie și de dafin și presărați cu sare. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Între timp, se usucă bucățile de pui rămase și se presară liberal cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
4
Încălziți EVOO într-o tigaie adâncă sau cuptor olandez larg la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați puiul, lateral în jos și gătiți până când este crocant, 15 până la 18 minute. Întoarceți puiul și gătiți, parțial acoperit cu un capac sau folie, până la fiert, încă 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Scoateți puiul pe o farfurie. Coborâți puțin focul, apoi adăugați șalotele și zahărul în tigaie și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Degajează tigaia cu vinul, răzuind bucățile rumenite de jos și gătește până se reduce la jumătate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se strecoară lichidul de braconaj și se adaugă 1 cană din acesta în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați mazărea, morcovii și ierburile, apoi amestecați untul și condimentați cu puțin mai multă sare și piper. Aduceți la foc mic și gătiți până când mazărea și morcovii sunt fragede, 6 până la 7 minute. Dacă nu serviți tocană imediat, opriți-vă după ce adăugați morcovii și mazărea (nu le fierbeți). Aranjați puiul deasupra și acoperiți. Se răcește și se păstrează la frigider. Pentru a servi, scoateți puiul într-o tigaie pentru broiler și crocant sub broiler. Fierbeți tocanul până când mazărea și morcovii sunt fragede, 6 până la 7 minute. Întoarceți puiul în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și MorcoviMazăre și Morcovi
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
9
Puneți tocanul în boluri puțin adânci și acoperiți cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
10
Se servește cu baghetă caldă cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
11
Nota lui Cook: puteți folosi stocul de pui cumpărat din magazin în locul lichidului de braconaj dacă doriți să săriți acest pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista