Pui de primăvară cu morcovi și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 829 calorii, 43G de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, pătrunjelul cu frunze plate, mărarul de mână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Mazăre și morcovi salată de primăvară, Pui de primăvară cu mazăre și ceapă, și Fricassee De Pui De Primăvară Cu Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați aripile de pui într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați frunzele de lămâie și de dafin și presărați cu sare. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Între timp, se usucă bucățile de pui rămase și se presară liberal cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Coji De Cannelloni
4
Încălziți EVOO într-o tigaie adâncă sau cuptor olandez larg la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați puiul, lateral în jos și gătiți până când este crocant, 15 până la 18 minute. Întoarceți puiul și gătiți, parțial acoperit cu un capac sau folie, până la fiert, încă 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Scoateți puiul pe o farfurie. Coborâți puțin focul, apoi adăugați șalotele și zahărul în tigaie și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Degajează tigaia cu vinul, răzuind bucățile rumenite de jos și gătește până se reduce la jumătate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Suc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se strecoară lichidul de braconaj și se adaugă 1 cană din acesta în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați mazărea, morcovii și ierburile, apoi amestecați untul și condimentați cu puțin mai multă sare și piper. Aduceți la foc mic și gătiți până când mazărea și morcovii sunt fragede, 6 până la 7 minute. Dacă nu serviți tocană imediat, opriți-vă după ce adăugați morcovii și mazărea (nu le fierbeți). Aranjați puiul deasupra și acoperiți. Se răcește și se păstrează la frigider. Pentru a servi, scoateți puiul într-o tigaie pentru broiler și crocant sub broiler. Fierbeți tocanul până când mazărea și morcovii sunt fragede, 6 până la 7 minute. Întoarceți puiul în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și Morcovi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional