Pui de oțet de trestie cu ceapă perlată, portocală și spanac

Pui de oțet de trestie cu ceapă perlată, portocală și spanac
Oțet de trestie de pui cu ceapă perlată, portocală și spanac este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $ 5.55 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 843 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă perlată, spanac, portocale buric și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până portocale buric ai putea urma acest curs principal cu Bezea-Topped Serbet Portocale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Oțet de trestie de pui cu ceapă perlată, portocală și spanac, Linte De Vin Fiert Peste Pâine Prăjită Cu Spanac Și Ceapă Perlată Roșie, și Ceapă Pentru Bebeluși Înăbușită Cu Suc De Portocale Și Oțet Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează coapsele cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2
Într-o oală largă, cu fundul greu, care are un capac, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați coapsele, pielea în jos și lăsați-le să gătească fără a le mișca timp de 7 minute. Încurajezi o bună caramelizare a pielii și dezvolți o tonă de aromă în acest proces. După 7 minute întoarceți coapsele și adăugați ceapa, ardeiul și usturoiul în oală. Gatiti 5 minute si apoi adaugati otetul, avand grija sa nu-l lasati sa se aprinda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Acesta este un moment bun pentru a obține o spatulă și a slăbi toate acele picături de tigaie. Oțetul trebuie să gătească la jumătate, iar când se întâmplă, adăugați stocul. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti 20 de minute la foc mic, scoateti capacul si adaugati portocalele, menta si spanacul. Se amestecă ușor și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista