Pui de oțet de trestie cu ceapă perlată, portocală și spanac

Oțet de trestie de pui cu ceapă perlată, portocală și spanac este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $ 5.55 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 843 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă perlată, spanac, portocale buric și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până portocale buric ai putea urma acest curs principal cu Bezea-Topped Serbet Portocale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Oțet de trestie de pui cu ceapă perlată, portocală și spanac, Linte De Vin Fiert Peste Pâine Prăjită Cu Spanac Și Ceapă Perlată Roșie, și Ceapă Pentru Bebeluși Înăbușită Cu Suc De Portocale Și Oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează coapsele cu sarea și piperul.
Într-o oală largă, cu fundul greu, care are un capac, topiți untul la foc mediu.
Adăugați coapsele, pielea în jos și lăsați-le să gătească fără a le mișca timp de 7 minute. Încurajezi o bună caramelizare a pielii și dezvolți o tonă de aromă în acest proces. După 7 minute întoarceți coapsele și adăugați ceapa, ardeiul și usturoiul în oală. Gatiti 5 minute si apoi adaugati otetul, avand grija sa nu-l lasati sa se aprinda.
Acesta este un moment bun pentru a obține o spatulă și a slăbi toate acele picături de tigaie. Oțetul trebuie să gătească la jumătate, iar când se întâmplă, adăugați stocul. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti 20 de minute la foc mic, scoateti capacul si adaugati portocalele, menta si spanacul. Se amestecă ușor și se servește imediat.