Pui de migdale cu sos de caise
Pui de migdale cu sos de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 308 calorii, 39G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,21 USD pe porție. Un amestec de migdale, muștar măcinat, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma fructele, puteți urma acest fel principal cu Fructe De Gheață Pops ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui De Migdale De Caise, Pui De Migdale De Caise, și Pui De Caise-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați primele cinci ingrediente; transferați 1/2 cană într-un castron de servire și dați deoparte. Scufundați puiul în amestecul de caise rămas.
Se pune într-un 13-in. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Presărați migdale peste pui; stropiți cu unt.
Se coace, neacoperit, la 350 de Centimetre timp de 30-35 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 de Centimetre.
Se servește cu sos de caise rezervat.