Puiul de miel prăjit cu sos de vin alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 344 calorii. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți lapte, piper cayenne, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 3 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pui de miel prăjit cu sos de vin alb, Pui cu sos de vin alb, și Cotlet De Miel Prăjit De Pui Cu Sos Cremos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Tăiați carnea cu bobul în felii groase de 1/2. Condimentați fiecare bucată pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Boabe
Carne
2
Așezați făina într-o tigaie și amestecați praful de usturoi și ardeiul cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Praf De Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
3
Așezați ouăle într-o tigaie separată și bateți. Dragați carnea pe ambele părți în ou, apoi făina. Repetați cu toate bucățile de carne. (Rezervați făina rămasă pentru sosul de tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Ouă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
Tigaie
4
Așezați carnea pe o farfurie și lăsați-o să stea timp de 10 până la 15 minute înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
5
Așezați suficient ulei vegetal pentru a acoperi fundul unei tigaie de 12 inci și puneți-l la foc mediu-mare. Odată ce uleiul începe să strălucească, adăugați carnea în loturi, având grijă să nu supraaglomerați tigaia. Gatiti fiecare bucata pe ambele parti pana se rumeneste, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți mielul într-un suport de sârmă așezat într-o tigaie cu jumătate de foaie și introduceți-l în cuptor pentru a rămâne cald în timp ce celelalte bucăți sunt pregătite. Repetați până când toată carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
1
Adăugați uleiul vegetal în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați vinul alb pentru a deglaza tigaia și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Bateți în 2 linguri de făină rezervată. Apoi amestecați muștarul Dijon și bulionul de legume. Continuați să bateți până când sosul ajunge la fierbere și începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Legume
Muștar Dijon
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați laptele și cimbru și bateți până când sosul acoperă spatele unei linguri de lemn, 5 până la 10 minute. Condimentați după gust cu mai multă sare și piper, dacă este necesar.